AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıflayan birini görmek

Kahve falında zayıflayan birini görmek

Kahve falında zayıflayan birini görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, her şeyin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında zayıflayan birini gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında zayıf deve görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf birini görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında babayı zayıflamış görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını zayıflamış görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği zayıf görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını zayıflamış görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir