AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığını öldürmek

Kahve falında bir tanıdığını öldürmek

Kahve falında bir tanıdığını öldürmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını öldürmek gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak üzgün ve hasta olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini öldürmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü görmek sermayenin harcandığına değeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini öldüğünü görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin öldürüldüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, merdiven atlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir