Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü görmek

Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işlerinden feragat edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek faturalarını ödeyemez olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, razı geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığım birinin öldüğünü görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını öldürmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı birini öldürmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birini öldüğünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir