AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini öldürmek

Kahve falında tanıdığı birini öldürmek

Kahve falında tanıdığı birini öldürmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birini öldürmek gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığın birinin öldüğünü görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığını öldürmek terfi edeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek tatsız durumların yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini öldüğünü görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadının öldüğünü görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir