AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hastalıkların biteceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü duymak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığının öldüğünü görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini öldürmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir