AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kurbağa görmek

Kahve falında küçük kurbağa görmek

Kahve falında küçük kurbağa görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında küçük kurbağa gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kurbağa görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında iri kurbağa görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Kahve falında iki tane kurbağa görmek çok büyük hayır duası alınacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kurbağa sesi duymak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kurbağa yemek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kurbağa yakalamak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan kurbağa görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir