AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda kurbağa görmek

Kahve falında banyoda kurbağa görmek

Kahve falında banyoda kurbağa görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok hayır duası alacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda kurbağa gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında banyoda kurbağa görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kurbağanın kovaladığını görmek umduğunu bulamayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağa pişirmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kurbağa görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kurbağa yemek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir