AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane çekirge görmek

Kahve falında bir tane çekirge görmek

Kahve falında bir tane çekirge görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, doğruluğu bulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir tane çekirge gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında bir tane çekirge görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çekirge doğurmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Kahve falında kafada çekirge görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge kovalamak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu çekirge görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çekirge öldürmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi çekirge görmek günden güne sorunlarının artacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir