AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane bit görmek

Kahve falında bir tane bit görmek

Kahve falında bir tane bit görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir tane bit gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında bir tane bit görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane bit görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve tanesi görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, rahatsızlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rızkının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üç tane mezar görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane erkek bebek doğurmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, pek az kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane cenaze görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir