AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih tanesi görmek

Kahve falında tesbih tanesi görmek

Kahve falında tesbih tanesi görmek gıybet edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih tanesi gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında tesbih tanesi yemek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında tesbih taneleri görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanesi toplamak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına inanılır.

Kahve falında tesbihi görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında sedef tesbih görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir