AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane cenaze görmek

Kahve falında iki tane cenaze görmek

Kahve falında iki tane cenaze görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine inanılır.

Kahve falında iki tane cenaze gördüyseniz:

  • Eski arkadaş, amaç veya hobilerinizi hatırlayabilir, ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında iki tane cenaze görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane cenaze görmek nimetin çoğalacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Kahve falında taneli üzüm görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane kedi görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bir tane mezar görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane hilal görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında iki tane inek görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir