AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane bit görmek

Kahve falında iki tane bit görmek

Kahve falında iki tane bit görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane bit gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız, katılacağınız aktiviteler veya bağlantılarınız kanalıyla yararlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında iki tane bit görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zaferlere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tane bit görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tane yumurta görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında tane buğday görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Kahve falında taner ismini duymak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında iki tane geyik görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane altın görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir