AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak hurma görmek

Kahve falında bir tabak hurma görmek

Kahve falında bir tabak hurma görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak hurma gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında bir tabak hurma görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta hurma görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulur.

Kahve falında hurma meyvesi toplamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine hurma vermek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında hurma yerken görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir