AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hurmanın içinde kurt gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında hurmanın içinde kurt görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu hurma yemek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış hurma görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma kurdu görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu hurma görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulur.

Kahve falında elmanın içinde kurt görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir