AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma yerken görmek

Kahve falında hurma yerken görmek

Kahve falında hurma yerken görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma yerken gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Kahve falında hurma yerken görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurma meyvesi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde hurma görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurma fidesi görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine hurma vermek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yaş hurma görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında cennet hurması yemek alanında marka bir isim olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir