AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta hurma görmek

Kahve falında tabakta hurma görmek

Kahve falında tabakta hurma görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta hurma gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında bir tabak hurma görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta hurma görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hurma kurdu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurma satın almak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında hurma getirmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük hurma görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hurma yemeyi görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde hurma görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir