AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava çalmak

Kahve falında baklava çalmak

Kahve falında baklava çalmak özel hayatında mutlu olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baklava çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında baklava çalmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine baklava ikram etmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında misafire baklava ikram etmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu baklava yemek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında tabakta baklava görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiyle baklava görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek saygın ve ünlü biri olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir