AnaSayfa / Genel / Kahve falında baklava yediğini görmek

Kahve falında baklava yediğini görmek

Kahve falında baklava yediğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılan planların alt üst olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baklava yediğini gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Kahve falında birine baklava yedirmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin baklava yediğini görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında baklava yediğini görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının baklava yediğini görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire baklava ikram etmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında yanmış baklava görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı baklava görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir