AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sinek görmek

Kahve falında bir sürü sinek görmek

Kahve falında bir sürü sinek görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kederlerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sinek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü sinek görmek çalışmaların beğeni almayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinek sürüsü öldürmek hastalıkların iyileşeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında sinek sürüsü görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında çorbada sinek görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına işaret eder.

Kahve falında kara sinek yakalamak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir