AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek sürüsü görmek

Kahve falında sinek sürüsü görmek

Kahve falında sinek sürüsü görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında sinek sürüsü gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında sinek sürüsü görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek hem itibar edineceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek dünyanın kendisine galip gelmesine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine inanılır.

Kahve falında sinek sürüsü öldürmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü sinek görmek gam ve keder çekmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında uçuşan sinekler görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir