AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sinek öldürmek

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işlerinin çoğalacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, şansın kaçacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sinek sürüsü öldürmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sinek görmek ayaklandıracağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sinek sürüsü görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında sinekleri öldürmek borçlarının hafifleyeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük sinek öldürmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir