AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorbada sinek görmek

Kahve falında çorbada sinek görmek

Kahve falında çorbada sinek görmek başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, onlar için çabalayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çorbada sinek gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında çorbada sinek görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kara sinek görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan sinek çıktığını görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kör sinek görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sinek görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında evinde sinek görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada sinek görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında sinek istilası görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir