AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, şansının ve bahtının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük sinek sürüsü gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında küçük sinek sürüsü görmek kişinin can derdine düşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek sürüsü öldürmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında sinek sürüsü görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sorunların ve engellerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü sinek görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kara sinekler görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında küçük sinekler görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir