AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü seccade görmek

Kahve falında bir sürü seccade görmek

Kahve falında bir sürü seccade görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, rahat nedir öğreneceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü seccade gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında bir sürü seccade görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında seccadeyi ters görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birine seccade sermek kazancının günden güne çok artacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil seccadede namaz kılmak işlerinde berekete kavuşacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında seccade serdiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak seccade görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı seccade üzerinde namaz kılmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir