AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü misafir görmek

Kahve falında bir sürü misafir görmek

Kahve falında bir sürü misafir görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü misafir gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü misafir görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafirlerin geldiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafir doyurmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire su vermek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında misafirlikte pilav yemek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında ölü misafir görmek gelirinin garanti olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir