AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire su vermek

Kahve falında misafire su vermek

Kahve falında misafire su vermek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında misafire su vermek gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Kahve falında misafire su vermek mal ve para sahibi olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında misafire su ikram etmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlere su vermek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında misafir gezdirmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamile misafir görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında misafirlikten kovulmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere misafir olmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Kahve falında davetsiz misafir olmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir