AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir doyurmak

Kahve falında misafir doyurmak

Kahve falında misafir doyurmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında misafir doyurmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında misafir doyurmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında aç insanları doyurmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek gelişmelerin olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında köpek dogum görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fakir doyurmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir