AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü misafir görmek

Kahve falında ölü misafir görmek

Kahve falında ölü misafir görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, büyük bir gelir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü misafir gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında ölüye misafir olmak gittiği yolda muvaffak olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü misafir etmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini misafir etmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü misafir görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında misafire ikram hazırlamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlikte çay içmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında misafir olmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir