AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bilgi ile donanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kuzu sürüsü görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yavru köpek görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yavru yılan görmek malının ve parasının ziyan olacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Kahve falında yavru köpek sürüsü görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir