AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yavru kedi gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, küslükleri gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek rakiplerine büyük fark atacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü yavru yılan görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kuzu sürüsü görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yavru köpek sürüsü görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, istediği gibi yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir