AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yavru köpek görmek

Kahve falında bir sürü yavru köpek görmek

Kahve falında bir sürü yavru köpek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü yavru köpek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir, bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü yavru köpek görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü köpek yavrusu görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru köpek sürüsü görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kuzu sürüsü görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü yavru yılan görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir