AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem açacağı görmek

Kahve falında kalem açacağı görmek

Kahve falında kalem açacağı görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sorunların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kalem açacağı gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Kahve falında kalem açacağı görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında gazoz açacağı görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk kalem görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kontrol kalemi görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında makyaj kalemi görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kalem almak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk kalem görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü kalem görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir