AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, haneye nifak gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü yeni doğmuş bebek görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü yeni elbise giymek bir sağlık sorunu yaşanacağına, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü topuklu ayakkabı görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir