AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kul hakkına girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birinin çikolata verdiğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek küs arkadaşların barışacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı kek yemek görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata gofret yemek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bolca çikolata yemek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir