AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü balık tutmak

Kahve falında bir sürü balık tutmak

Kahve falında bir sürü balık tutmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü balık tutmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü büyük balık görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde balık görmek bir sıkıntıya girmeye, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde bir sürü balık görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü küçük balık görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir