Kahve falında aslan ısırmak

Kahve falında aslan ısırmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında aslan ısırmak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında aslanın ısırdığını görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ısırmak gözyaşı dökeceğine, zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın elini ısırdığını görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aslan ısırdığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında başkasını ısırmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, darlık içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeği ısırdığını görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ısırdığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, rahatının ve gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir