AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeden şarap içmek

Kahve falında şişeden şarap içmek

Kahve falında şişeden şarap içmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, huzurunu kaybedeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında şişeden şarap içmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında şişeden şarap içmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişeyle şarap içmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şişe şarap içmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş şarap şişesi görmek konforunun artacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalettir.

Kahve falında şarap şişeleri görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şarap şişesi kırmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir