AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulduğunu görmek büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sıkıntıdan kurtulmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işte sıkıntı görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına yorulur.

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sıkıntıda görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir