AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında sevdiğini sıkıntıda görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini sıkıntılı görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işte sıkıntı görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulur.

Kahve falında başkasının sıkıntılı olduğunu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulmak borçlarının kapanacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında bir sıkıntıdan kurtulduğunu görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kendini sıkıntıda görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir