AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler unutmak

Kahve falında bir şeyler unutmak

Kahve falında bir şeyler unutmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, iç açıcı sözlere, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler unutmak gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyini unutmak bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyler unutmak başının belaya girmeyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyleri unutmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi unutmak gönül yaralarının iyileşeceği, yüzünün her daim güleceğine delalettir.

Kahve falında alyansını unutmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde çanta unutmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolon giymeyi unutmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir