AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyini unutmak

Kahve falında bir şeyini unutmak

Kahve falında bir şeyini unutmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyini unutmak gördüyseniz:

  • İş, eğitim, seyahat veya aşk hayatı başlıklarında ele alınabilecek konularda ilerleme kaydetmek daha kolay olabilir.

Kahve falında bir şeyi unutmak hasta ise daha kötüye gideceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyler unutmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyleri unutmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyini unutmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeği ocakta unutmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında giymeyi unutmak makbul olan şeylere, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı unutmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir