AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi unutmak

Kahve falında bir şeyi unutmak

Kahve falında bir şeyi unutmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi unutmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında bir şeyler unutmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyleri unutmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi unutmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeyini unutmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kuran okumayı unutmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın unutmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük unutmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir