AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kaybolmak

Kahve falında kendinin kaybolmak

Kahve falında kendinin kaybolmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendinin kaybolmak gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybolduğunu görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük başarıla kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çanta kaybolmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kaybolduğunu görmek borçlarının da kapanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işaret eder.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacda kaybolmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir