AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin yandığını görmek

Kahve falında bir şeyin yandığını görmek

Kahve falında bir şeyin yandığını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, şansının hep açık olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin yandığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında bir şeylerin yandığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında her şeyin yandığını görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyin yandığını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında başkalarının evinin yandığını görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hoş olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çiçeğin yandığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan yandığını görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın düşüp yandığını görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigaradan yandığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir