AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeylerin yandığını görmek

Kahve falında bir şeylerin yandığını görmek

Kahve falında bir şeylerin yandığını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, düşmanlıkların biteceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeylerin yandığını gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında bir şeylerin yandığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her şeyin yandığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyin yandığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt yandığını görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında otların yandığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşler içinde yandığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi arabanın yandığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin yandığını görmek onlardan fayda göreceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir