AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yandığını görmek

Kahve falında insan yandığını görmek

Kahve falında insan yandığını görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, yanlış anlaşılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına inanılır.

Kahve falında insan yandığını gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında insan yandığını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın yandığını görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında insanların yandığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın yandığını görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında babanın yandığını görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işarettir.

Kahve falında bir binanın yandığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evladının yandığını görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir