AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğin yandığını görmek

Kahve falında çiçeğin yandığını görmek

Kahve falında çiçeğin yandığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, amacına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin yandığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda aşırılığa kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında çiçeğin yandığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında evde ateş yandığını görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine tabir olunur.

Kahve falında ocağın yandığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski evinin yandığını görmek yeni bir ortama girileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin yandığı görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, şansın önünün kesileceğine delalettir.

Kahve falında kamyon yandığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun yandığını görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir