AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi ütülemek

Kahve falında bir şeyi ütülemek

Kahve falında bir şeyi ütülemek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi ütülemek gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında bir şeyi ütülemek yeni iş teklifleri alacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında çorap ütülemek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında bebek kıyafeti ütülemek Allah’ın yolundan gideceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havlu ütülemek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah pantolon ütülemek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir