AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elbisesini ütülemek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elbise ütülemek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında takım elbise ütülemek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında elbise ütülediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise ütülemek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek ütülemek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında ceket ütülemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir