AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu ütülemek

Kahve falında havlu ütülemek

Kahve falında havlu ütülemek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yağmur yağmamasına alamet eder.

Kahve falında havlu ütülemek gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Kahve falında havlu ütülemek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında çarşaf ütülemek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon ütülediğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ütülemek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ceket ütülemek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz pantolon ütülemek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saç ütülemek yeni girişimlerde bulunacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise ütülediğini görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir